Vihreä Vyyhti Oy facebook Instagram

Pääsivu
Info
Lankakori
Puikot yms.
Villasukat
Kurssit
Neulemallit

Kevät-kesä mallit:
    Puserot
    Jakut
    Topit
    Asusteet
Syksy-talvi mallit:
    Puserot
    Jakut
    Huivit
    Kaulurit, keepit
    Pipot
Lasten mallit
NeulemalliARKISTO:
    Puserot
    Jakut
    Asusteet

Ilmoitustaulu
Palaute&tilaus

...Haku latautuu... Hyväksy JavaScriptit ellei lataudu

SYKSY-TALVI NEULEMALLIT
NEULEPUSEROT, topit, SLIPARIT

(10.9.2015)

Tällä sivulla näet syksy/talvi malliston langoista neulottuja puseroita, toppeja ja slipareita.
Kaikista laaduista löytyy myös muita värejä kuin kuvattu väri, joten kannattaa kurkata lankojen värit niiden omilta sivuiltaan.

Neulelankojen mukana toimitamme neuleohjeet. Jos haluat pelkän neuleohjeen, sen hinta on 5,00 euroa.

Kuvan jälkeen oleva lankojen hinta on vain lankojen hinta eli toimituskulut eivät sisälly tähän summaan.

Jos haluamaasi väriä ei ole nettisivuillamme, kannattaa kysyä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. .
Voimme myös tilata haluamaasi väriä OnLineltä. Tilaamasi väri tulee muun lankalähetyksemme mukana. "Täsmävärien" toimitusaika on n. 2-3 viikkoa

Mallit ovat suunnitelleet Marita Metsäkylä, Marjut Nordberg ja Sanna Vatanen. sekä OnLinen (saksalaisen lankavalmistajan) suunnittelijat.
Mallien kaupallinen valmistus on kielletty.

Tiilenruskea pintaneuleinen pitkähihainen pusero

neulepusero_ohje villapusero_ohje neuleohje_villapusero

Tässä on hyvä neulepusero talven kylmiin säihin - lankana on villasekoite, Linie 352 Corby. Etukappaleessa on oikeilla ja nurjilla silmukoilla tehtyä pintaneuletta, hihat ja takakappale ovat sileää neuletta. Tämä malli sopii myös aloittelijalle neulottavaksi.

Ohjekoot ovat 34/36,  38/40 ja 42/44. Langan menekit ovat 450-500-550 g.

 

Pintaneuleinen , joustinneulehihainen pusero

palmikkopuseron_ohje palmikkopusero neulepusero_ohje

Tässä on myös mainio pusero talven pakkasiin. Tämä pusero on neulottu Linie 352 Corby-langasta, joka on villasekoitelanka. Mallineule toistuu sekä etu- että takakappaleissa ja hihat on 2 oikein 2 nurin joustinneuletta. Tässä on helppo palmikon mallikerta, joten haluat opetella neulomaan palmikoita, tässä on hyvä malli myös vähän neuloneille.

Ohjekoot ovat 34/36, 38/40, 42/44 ja 44/46. Lankaa kuluu vastaavasti 500-550-600-650 g.

 

Virkattu pitkähihainen pusero

virkattu_pusero virkatun_puseron_ohje virkkaus_malli

Tässä puserossa on vähän haastetta virkkaajalle, mutta tuloksena on hieno pusero! Lankana tässä puserossa on miellyttävä ja tosi pehmeä merinovillasekoite, jossa on mukana vähän ylellistä kashmiria, Linie 350 Chester.

Ohjekokoja on yksi, koko 36/38 ja langan menekki tähän puseroon on 500 g. Värivaihtoehtoja löytyy useita värejä.

 

Leveäresorihelmainen palmikkopusero

palmikkopusero_ohje palmikkopusero palmikot

Tässä puserossa on sekä joustinneuletta että palmikkoa. Mallin voi neuloa myös kapeammalla helman joustinneuleella. Pituutta voi hyvin säätää omien mittojen mukaan, koska malli on suora. Palmikkoneule on helppo, joten tämä puseron neulominen sopii palmikkoa vähän neuloneelle.

Pusero on neulottu Linie 110 Timona -langasta, joka on merinovillan ja polyakryylin sekoitus. Puikkovahvuus on 4,5, joten työ syntyy sutjakkaasti.

Ohjekoot ovat 36/38 ja 40/42. Lankaa kuluu pienempään kokoon 550 g ja isompaan kokoon 600 g. Mikäli haluat tehdä pitemmän puseron, varaa lankaa pituudesta riippuen 100-150 g enemmän. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg ja langassa on paljon värejä.

 

Palmikko-helmineuleinen pusero ja päähine

neulepusero_ohje palmikkopusero_ohje ohje_palmikkopusero

Tässä puserossa on haastetta - mutta tulos on hieno! Puserossa on käytetty palmikkoa, joustinneuletta, raitaneuletta sekä kaksinkertaista helmineuletta. Taka- ja etukappale neulotaan yhtenä kappaleena suljettuna neuleena kädenteille asti.

Linie 110 Timona -lankaa on käytetty myös tähän puseroon. Puikkokoko on 3 - 3,5. Ohjekoot ovat 36/38 ja 40/42. Langan menekki tähän reilun pituiseen puseroon on pienempään kokoon 700 g ja isompaan kokoon 750 g. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg. Valitse oma lempivärisi!

 

Pitkähihainen palmikkoneuleinen leveähelmainen tunika

neuletunika_ohje ohje_neuletunika palmikot neulepalmikot_ohje

Wau mikä neule! Tämän neuleen tekemiseen pitää välillä vähän keskittyä - toisaalta aina yksi mallineule on melko pitkään samaa neuletta. Tunikassa on palmikkoneuletta ja joustinneuletta. Helma levenee kauniisti. Tällainen tunika sopii hyvin niin hameen, housujen kuin leggingssienkin kanssa.

Kun neulot tämän neuleen ohjeen mukaisesta Linie 110 Timonasta, saat pitkäikäisen neuleen! Timona on merinovillasekoite ja kestää käyttöä, kulutusta ja konepesua. Lankana Timona on keskiavahvaa, joten siitä tulee mukavan ryhdikäs mutta hyvin takin alle mahtuva neule. Ohjeen puikkokoko on 3,4 ja 4,5.

Ohjekoot ovat 36/38 ja 40/42. Langan menekki on pienempää kokoon 850 g ja isompaan kokoon 950 g. Timonan hinta on 118,00 euroa / kg ja langassa on myynnissä useita eri värejä.

 

Puolihihainen palmikkotunika

ohje_palmikkotunika villapusero_ohje palmikkopusero_ohje neuletunika_ohje

Ihana vaate moneen menoon - pehmeästä 100 % merinovillasta, Linie 4 Starwoolista, neulottu pitkä tunika. Tällainen neule sopii niin hameen kuin housujen kanssa. Ohuesta merinovillasta neulottuna neule lämmittää mukavasti. Perusneule on sileä neule ja lisäksi sivuissa ja hihoissa on peruspalmikot, joiden keskellä on aina oikein neuletta. Malli levenee vähän alaspäin.

Lankana on ihanan pehmeä Linie 4 Starwool, joka on 100 % superwash-käsitelty merinovilla. Puikkokoko tässä neuleessa on 3,5-4.

Ohjekoot ovat 34/36, 38/40 ja 42/44. Langan menekki vastaavasti on 700 / 750 / 800 g. Starwool-langan hinta on 144,00 euroa. .

 

Harmaa palmikkopusero

ohje_palmikkopusero neulepalmikot villapusero_ohje neulepusero_ohje palmikot

Palmikoita ja palmikkoruutuja - se on juju tässä ajattomassa neulepuserossa. Mallikerrat toistuvat samoina koko neuleen mitan, joten neule ei kuitenkaan ole mikään huippuvaikea. Malli on suora, joten jos haluat muuttaa puseron pituutta, malli ei siitä kärsi.

Lankana on pehmeä 100 % merinovilla, Linie 4 Starwool. Puikkona käytetään nro 4.

Ohjekoot ovat 34/36, 38/40 ja 42/44. Langan menekit ovat 750 g / 800 g / 850 g. Starwool langan hinta on 136,00 euroa / kg.

 

Siniharmaa pitsihelmainen tunika

pitsineule_ohje tunika_ohje ohje_neuletunika pitsitunika_ohje villapusero_ohje

Kaunis ja ajaton neulevaate, jota voi käyttää juhlavaatteena - ja myös ihan tavallisena arkipäivänä. Hihoissa ja helmassa on pitsineule, jonka vuoksi helma lasketuu kauniisti. Pitsineule on 8 kerroksen  korkuinen ja nurjat kerrokset neulotaan aina nurin - ei mikään vaikea pitsineule. Loppuosa tunikasta neulotaan sileänä neuleena.

Lankana tässä puserossa on Linie 4 Starwool, 100 % merinovilla. Puikkovahvuus on 4-4,5 - näin neuleesta tulee pehmeä ja pitsineule pääsee kauniisti esillle. Neule itsessään ei ole mikään paksu, vaan sellainen, että sitä voi käyttää sisätiloissa ja se mahtuu hyvin myös takin alle.

Ohjekoot ovat 34/36, 38/40 ja 42/44. Langan menekit ovat 600 g / 650 g / 700 g. Starwool-langan hinta on 144,00 euroa /g.

 

Pystykauluksellinen palmikkopusero

villapusero_ohje ohje_palmikkopusero neulepalmikko neulepalmikot

Talvineuleissa nämä palmikot ovat aina in. Tässä mallissa on vähän "näpertämistä" mutta tuloksena on katseitten kestävä hieno neulepusero. Sinänsä palmikkokuviossa toistuu sama kuvio, joten malli ei loppujen lopuksi ole kovin vaikea. Puseron malli on suora, joten pituutta on helppo säätää oman maun mukaan. Pieni pystykaulus antaa puserolle vielä oman ilmeensä.

Lankana tähän puseroon on käytetty pehmeää merinovillaa, Linie 4 Starwoolia. Lanka on ohutta, vaikka tässäkin puserossa käytetään puikkoja 4-4,5, jotta neuleesta tulee mukavan kuohkea.

Ohjekoot ovat 36/38, 40/42 ja 44/46. Langan menekit ovat 700 g / 750 g / 800 g. Starwoolin hinta on 136,00 euroa / kg.

 

Pitkä harmaa palmikkotunika ja kauluri

palmikkopusero_ohje palmikkopusero neulepalmikot neuletunika neuletunika_ohje tunika villatunika

Tässä on vähän paksummasta langasta neulottu palmikkotunika ja sen kaverina on tuubikauluri. Tässäkin mallissa pelataan palmikoilla ja joustinneuleella. Tunikan malli on suora, joten jos haluat tehdä tästä lyhyemmän puseron, voit sen mainiosti neuloa lyhyemmäksi.

Tämä tunika ja kauluri on neulottu Linie 20 Cora-langasta, joka on merinovillasekoite (60 % merinovillaa, 40 % polyakryyliä). Tämä lanka on erinomainen käyttölanka, joka kestää kovaa kulutusta ja on myös konepestävä. Käytettävä puikkokoko on 5-6, joten neule syntyy myös hyvää vauhtia.

Ohjekoot tunikaan ovat 36/38 ja 40/42. Langan menekki on 750 g / 800 g. Cora-langan hinta on 118,00 euroa / kg.

 

Kirjava lyhyt palmikkopusero ja kauluri

Tässä on vastaavasti lyhyempi palmikkopusero, jossa on keskellä yksi iso muhkea palmikko. Reunukset neulotaan joustinneuleena ja palmikkoneuleen ympärillä on sileää neuletta. Tämä pusero neulotaan yhtenä kappaleena kädenteille asia, joten sivuihin ei tule saumoja. Tämä pusero sopii palmikkoneuletta aloittelevalle neulojalle. Kun valitset yksivärisen värin, palmikko tulee vielä paremmin esille kuin tässä kirjavassa värissä.

Kauluri neulotaan tasona ja siihen tulee myös sama palmikko kuin on puserossa. Neuleen voi jättää joko huiviksi tai ommella saumat, jolloin siitä tulee tuubikauluri.

Lankana tässä setissä on Linie 20 Cora, merinovillasekoite. Käytetty puikkokoko on 6.

Ohjekoot ovat 36/38 ja 40/42. Pienempään kokoon lankaa menee 500 g ja isompaan kokoon 550 g.
Kauluriin langan menekki on 150 g. Cora-langan hinta on 118,00 euroa / kg.

 

Holkkihihainen palmikkotunika

palmikkoneule palmikkotunika neuletunika villalanka lankakauppa_helsinki

Jos haluat vähän haasteellisemman neuleen niin tässä on sellainen. Pienillä hihoilla oleva palmikkotunika on kätevä käyttövaate. Se sopii housujen ja hameiden kanssa tai sen voi vetää mekon päälle. Malli on vähän vyötäröltä slimmattu, mutta jos haluat neuloa tunikan suorana ilman slimmauksia, se on helppo tehdä niinkin. Pituutta voi myös tietenkin aina itse säätää eli tunikasta voi tehdä myös lyhyemmän versio, vaikkapa vain sliparin.

Palmikot vaativat alkuun ohjekuvion seuraamista mutta samat kuviot toistuvat koko tunikan mitan, joten kun mallikuvio on "hyppysissä", neulominen sujuu mukavasti. Puikkokoko tässä neuleessa on nro 6.

Lankana on käytetty Linie 20 Coraa, joka on merinovillan ja polyakryylin sekoitus. Lanka on konepestävä - hyvä kulutusta ja käyttöä kestävä lanka.

Palmikotunika on sarjottu kolmeen kokoon, S, M ja L. Langanmenekit ovat 600- 650 - 700 g. Cora-langan hinta on 118,00 euroa.

 

Poolokauluksinen pintaneulepusero miehelle

Välillä voi neuloa myös miehelle. Tämä pintaneuleinen pusero on neulottu Linie 110 Timona -langasta, joka on merinovillan ja polyakryylin sekoitus eli hyvä käyttölanka moneen menoon. Timona ei ole mikään kovin paksu lanka, joten neule mahtuu myös hyvin takin alle. Puikkokoko on 4,5 / 5.

Puseron mallikerta on 12 kerroksen mittainen ja samaa mallikertaa toistetaan resoreita lukuunottamatta koko pusero. Hihat ovat joustinneuletta.

Ohjekoot voat S, M, L ja XL. Langan menekit ovat vastaavasti 800 - 850 - 900 - 950 g. Timona-langassa on useita eri värivaihtoehtoja ja sen hinta on 118,00 euroa / kg.

 

Ponchopaita

villapusero_ohje alpakkalanka alpakkaneule alpakka lankakauppa_helsinki

Ihanan väljä, ohut ja lämmin neule tulee tästä Sanna Vatasen suunnittelemasta ja Caseritan alpakkalangasta tehdystä neuleesta. Neulepintana on aina oikeinneule itse neuleessa ja joustinneule hihoissa. Neule on helppo toteuttaa, sopii siten myös vähemmän neuloneille. Puikkovahvuus on 3,5.

Alpakka on materiaalina pehmeä, laskeutuva ja myös lämmin - tämä on oikea vilukissan toiveneule!

Ohjekokoja on yksi, neuleen ympärysmitta on n. 140 cm. Pituutta ja hihan pituutta on helppo säätää omien mittojen mukaan. Samoin leveyttä on totta kai mahdollisuus helposti muuttaa.

Langan menekki on yksinkertainen: 100 g kahta väriä (kuvassa vihreä ja luonnon valkoinen) ja 200 g kolmatta väriä (kuvassa harmaa eli alaosa ja hihat). Caseritan alpakkalangassa on paljon värejä, joten voit toteuttaa neuleen oman makusi mukaan, vaikka tekemällä paljon raitoja tai tekemällä ihan yksivärisen neuleen.

 

Miesten palmikkokuvioinen klassikkopusero

miesten_neulepusero_ohje palmikkopusero villapusero_miehet_ohje

Myös miehille tehdään klassikkoneuleita. Kuva palmikkopusero on neulottu käyttölanka Linie 20 Corasta, joka on merinovillan ja polyakryylin pehmeä ja mukava sekoitus. Lanka on konepestävä. Puserossa on palmikkoiset pystyraidat sekä raglanhiha. Puikkovahvuus neuleeseen on 4,5 - 5,5.

Ohjekoot ovat 48/50, 52/53 ja 56/58. Langan menekit ovat vastaavasti 800 - 850 - 900 g. Cora-langan hinta on 118,00 euroa / kg ja langassa on useita eri värejä.

 

Miesten pintaneuleinen neulepusero

miehen_neulepusero_ohje neulepusero_miehelle

Tässä on miehelle toinen neulepusero, vähän rennomman tyylinen. Puserossa on käytetty helppoa pintaneuletta, johon käytetty lanka, Linie 20 Cora sopii hyvin. Puserossa on vähän korkeammalle tuleva kaulus, jonka edessä on vetoketju.

Ohjekoot ovat 48/50 ja 52/53. Langan menekit ovat 1100 g ja 1200 g Cora-lankaa. Myynnissä on useita eri värivaihtoehtoja. Cora-langan hinta on 118,00 euroa / kg.

 

Naisten pintaneuleinen klassikkopusero

villapusero_ohje villapusero_naisten_ohje neulepusero_ohje

Hyvä peruspusero, jossa ilmettä antaa joustinneuleiset hihat sekä oikea-nurja pystyraitaneule keskellä. Neuleessa on reilu pituus - jota voi myös itse säätää lyhyemmäksi tai pitemmäksi. Neuleohje on helppo, joten se sopii myös vähemmän neuloneille.

Lankana on käytetty Linie 110 Timonaa, joka on merinovillan ja polyakryylin sekoitus. Langassa on superwash-käsittely, joten neule voidaan pestä myös koneessa. Puikkovahvuus on 4,5 tai käsialan mukaan.

Ohjekokoja on runsaasti: 36/38, 40/42, 44/46 ja 48/50. Langan menekit ovat 550 - 600 - 650 - 750 g. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg. Langassa on myynnissä erilaisia värivaihtoehtoja.

 

Pitkähihainen raitatunika

neuletunika_ohje tunika raitatunika villapusero_ohje

Tässä on neule, jossa on haastetta.
Toisaalta - älä anna raitojen ja pintaneuleiden pelottaa sillä neuleessa on hyvä malli ja kaava mukavalle neuletunikalle. Neuleen voit tehdä jopa yksivärisenä tai raidoittaa oman mielesi mukaan. Pintaneuleista voi valita, mitä haluaa tehdä tai tehdä neuleen kokonaan sileänä neuleena. Neuletiheys mallissa on 23 silmukkaa 10 cm matkalla. Puikkovahvuus on 3,5.

Lankana tässä neuletunikassa on Linie 155 Supercool, 100 % superwash merinovilla. Neuleesta tulee mukavan ohut ja siten hyvä käyttöneule. Halutessasi pituutta ja hihojen pituutta voi myös itse säätää mallin siitä kärsimättä.

Ohjekoot ovat 36/38, 40/42 ja 44/46. Kokonaislangan menekit ovat kokoihin 36/38 ja 40/42 750 g ja kokoon 44/46 800 g. Supercool-langassa on hyvä värivalikoima. Langan hinta on 144,00 euroa / kg.

 

Palmikoita ja pompuloita - pintaneuleinen tunika

neuletunika_ohje merinovilla ohje_neulepusero

Tässä pitkässä tunikamittaisessa neuleessa on vähän haastetta - neulepinnan neulomisen ohjetta on seurattava tarkasti. Mutta tulos on sitten sen väärtti - upea ja lämmin neule talven pakkasiin.

Kuvan neuleeseen voi käyttää Linie 20 Coraa (60 % merinovilla, 40 % polyakryyli). Puikkokoko on 4,5 - 5.

Ohjekoot ovat 34/35 ja 37/40. Lankaa menee pienempään kokoon 750 g ja isompaan kokoon 800 g. Coran hinta on 118,00 euroa / kg.

 

Raglahihainen palmikkopusero

palmikkopusero neulepusero

Ihanan klassinen ja kaunislinjainen pusero. Pusero on lisäksi neulottu ihanasta langasta, Linie 155 Supercool -langasta. Se on materiaaliltaan 100 % extrahieno merinovilla - pehmeä ja miellyttävä. Lanka on kuitenkin superwash käsitelty, joten tarvittaessa sen voi pestä koneessa.

Ohjekoot tähän puseroon ovat 36/38, 40/42 ja 44. Langan menekit ovat 450 - 500 - 550 g. Supercool-langan hinta on 144,00 euroa / kg ja myynnissä on useita eri värejä.

 

Hihaton tunika ja rannekkeet

Pitkä tunikat ovat muodikkaita ja mukavia vaatteita ja kun sellainen on neulottu vielä pehmeästä ja mukavasta langasta, se on hyvä käyttövaate. Kuvan tunika on neulottu Linie 110 Timona -langasta. Se on merinovillan ja polyakryylin sekoitus (60% / 40%). Lanka on pehmeää ja mukavan tuntuista päällä ja neule mukavan ohut. Lanka on myös konepestävää.

Kuvan tunikassa on sekä pintaneuletta että joustinneuletta että sileää neuletta. Se neulotaan puikoilla nro 4,5. Kuvan rannekkeet ovat pintaneuletta. Tunikan pituus on  90 cm eli se on reilun pituinen. Jos haluat tehdä sen lyhempänä, mallia voi lyhentää esim. jättämällä alareunan joustinneuleen pois tai lyhentää sileän neuleen osuutta.

Ohjekoot ovat 36/38 ja 40/42 ja pienempään kokoon lankaa tarvitaan 500 g ja isompaan kokoon 550 g. Rannekkeisiin langan menekkki on 100 g. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg. Langassa on useita värejä myynnissä - valitse siis omasi!

 

 

Puolihihainen palmikkopusero

palmikkopusero

Kuvan palmikkopusero on neulottu Linie 20 Cora -langasta. Cora on merinovillan ja polyakryylin (60/40%) sekoitus. Lanka on miellyttävän pehmeä, koska villan laatu on merinovilla. Polyakryyli antaa puolestaan lisää kestävyyttä eli Cora-langasta saa hyviä päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja neuleita. Kuvan pusero on neulottu puikoilla nro 5.

Ohjekoot tähän puseroon ovat 38/40 ja 42/44. Langan menekki pienempään kokoon on 550 g ja isompaan kokoon 600 g. Cora-langan hinta on 118,00 euroa / kg. Cora-langassa on useita eri värejä myynnissä.

 

Pintaneuleinen pusero

pintaneulepusero neulepusero

Kuvattu pusero on hyvä käyttövaate ihan tavalliseen arkipäivään. Pintaneule hihoissa ja etuosassa on helppo neuloa. Puseron takakappale on sileää neuletta. Lankana on käytetty Linie 110 Timona, joka on merinovillan (60%) ja polyakryylin (40%) pehmeä, kulutusta ja konepesua kestävä sekoitus. Timona-lankaa neulotaan puikoilla nro 3,5 - 4.

Kuvan puseroon on ohjeet koosta XS kokoon XXL. Langan menekki kokoon XS on 400 g, kokoon S 450 g, kokoon M 500 g, kokoon L 550 g, kokoon XL 600 g ja kokoon XXL 650 g. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg ja langassa on myynnissä useita värivaihtoehtoja.

 

Laskoskauluspusero

villapusero

Tämä upeakauluksinen pusero on neulottu Abuelita Baby Merino Lace -langasta, joka on ohut 100 % merinokaritsanvilla. Neule on ohut, se neulotaan puikoilla nro 3,5. Lanka on superpehmeää - onhan materiaalina merinokaritsanvilla. Neuleen juttu on upea laskoskaulus, muuten neule neulotaan ihan sileänä neuleena.

Ohjekoot tähän puseroon ovat koosta S kokoon XXL ja langan menekit ovat kokoon S 500 g, M ja L 600 g, kokoon XL ja XXL 700 g. Abuelita Baby Merino Lace -lanka myydään 100 g vyyhdeissä ja langan hinta 138,00 euroa / kg. Langassa on useita eri värivaihtoehtoja.

 

Superhelppo aina oikein neulottu slipari

slipari villapusero

Tässä on hyvä neule vaikka aloittelijalle! Hihaton slipari neulotaan aina oikein neuleena, puikoilla nro 5 eli työ valmistuu hyvää tahtia. Slipari on käyttökelpoinen vaate jokapäiväiseen arkiseen menoon.

Lankana tähän voi käyttää Linie 20 Coraa. Lanka on superwash käsitelty, joten neuleen voi pestä koneessa. Ohjekoot tähän slipariin ovat 38/40, 42/44 ja 46/48. Lankaa kuluu kokoon 38/40 550 g, kokoon 42/44 600 g ja kokoon 46/48 650 g. Langan hinta on 118,00 euroa / kg.

 

Pitsihelmainen tunika
Linie 110 Timona -langasta

neulottu tunika villapusero

Kaunislinjainen, alaspäin leviävä tunika, on neulottu Linie 110 Timona-langasta. Tunika sopii käytettäväksi sekä pitkien housujen että hameen kanssa. Timona on merinovillan ja polyakryylin sekoitus, joka on hyvä käyttövaatteen materiaali. Malli on vähän haasteellinen mutta tuloksena on hyvä käyttövaate.

Ohjekoot tunikaan ovat 36-38 ja 40-42. Langan menekki pienempään kokoon on 600 grammaa ja isompaan kokoon 650 grammaa. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg ja siinä on useita eri värejä myynnissä.

 

Palmikkoneuleinen poolopusero
Linie 110 Timona -langasta
Twin set eli lyhythihainen pusero ja neulejakku

neulepusero poolopusero

Lyhythihainen poolopusero, jossa on helppo palmikkokuvio, on hyvä perusvaate.

Lankana tässä tiilenruskeassa puserossa on Linie 110 Timona, joka pehmeä ja miellyttävä merinovillan (60%) ja polyakryylin (40%) sekoitus. Lanka on konepestävää, joten se sopii hyvin käyttöneuleen langaksi.

Ohjekoot tähän puseroon ovat 36-38 ja 40-42. Langan menekki pienempään kokoon on 400 grammaa ja isompaan kokoon 450 grammaa. Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg. Värejä Timona-langassa on runsaasti - valitse vain mieleisesi, täältä näet värit.

Jos haluat neuloa myös neulejakun, pienemmän koon langan menekki on 600 g ja isompaan kokoon 650 g.

 

 

Käytännöllinen ja ajaton twin set
Linie 155 Supercool -langasta

neulottu toppi ja jakku eli twin set neulemalli

 

neulottu hihaton pusero neulemalli

Kun aamulla ei tiedä, mitä päälleen laittaisi, on twin set hyvä ajatus!
Toisinaan toppia voi käyttää ihan itsekseen, esim. kangasjakun alla.
Ja klassiselle pitkähihaiselle bolero-jakulle on aina käyttöä.
Nämä mallit on suunnitellut Marita Metsäkylä.
 
Kuvan setti on neulottu pehmeästä extrahienosta merinovillasta, Linie 155 Supercool –langasta.
Toppi on sileää neuletta ja bolerojakussa on helppo pintaneule.
 
Topissa ja bolerossa on hyvät perusmallit, joita voi varioida oman mielen mukaan – vaikka raidallinen toppi ja yksivärinen bolero – tai toisinpäin.

Topissa on reilu pituus, mutta halutessasi voit toki tehdä topista lyhyemmän.

Ohjekoot ovat XS, S, M, L ja XL.

Topissa on reilu pituus, mutta halutessasi voit toki tehdä topista lyhyemmän.
 
Langan menekki toppiin on koko XS 350 g, koko S ja M 400 g, koko L 450 g ja koko XL 500 g .
Langan menekki boleroon on koko XS 600 g, koko S ja M 650 g, koko L 700 g ja koko XL 750 g .
 
Supercool-langan hinta on 144,00 euroa / kg.  Supercool-langassa on useita eri värivaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

 

Klassinen pitsineulepusero
Linie 155 Supercool -merinovillalangasta

neulottu pitsipusero neulemalli

Klassiselle pitsipuserolle on aina käyttöä. Tässä puserossa lankana on käytetty Linie 155 Supercool –lankaa,
joka on 100 % extrahieno merinovilla (superwash). Neule on miellyttävän pehmeä ja mukava käyttää.
 
Ohjekoot tähän puseroon ovat koon 36/38 ja 40/42.
 
Langan menekki kokoon 36/38 on 500 grammaa ja kokoon 40/42 550 grammaa.
Supercool-langan hinta on 144,00 euroa / kg.
 
Supercool-langassa on useita värivaihtoehtoja. 

 

Palmikkoneuleinen pitkähihainen pusero
Linie 157 Tessa-langasta

palmikko villapusero neulemalli

Linie 157 Tessa-lanka on hyvä peruslanka kaikenlaisiin neuleisiin - kuten tähän palmikkopuseroon.

Tessa on 100 % superwash-käsitelty 100 % villa.

Ohjekoot ovat 36/38, 40/42 ja 44/46.
Langan menekki kokoon 36/38 on 650 grammaa, kokoon 40/42 700 grammaa ja kokoon 44/46 750 grammaa.

Tessa-langan hinta on 98,00 euroa / kg.

 

Pintaneulepusero
Linie 110 Timona -langasta

palmikkopusero neulemalli

Tässä puserossa on kaunis – mutta helppo – pintaneule.
Tällaiselle puserolle on käyttöä ihan tavallisessa arkipäivässä. Materiaalina on hyvä käyttömateriaali, Linie 110 Timona.
 
Ohjekokoja on runsaasti, kooosta XS/S kokoon XXL/XXXL
 
Langan menekit eri kokoihin ovat seuraavat: koko XS/S 500 grammaa, koko M 550 grammaa, koko L 600 grammaa, koko XL 650 grammaa, koko XXL/XXXL 700 grammaa.
 
Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg.
 
Timona-langan koostumus on 60 % merinovilla, 40 % polyakryyli.

 

Virkattu reilun pituinen pusero
Linie 110 Timona –langasta

virkattu pusero neulemalli

Hyvä pusero jokapäiväiseen käyttöön. Pusero on virkattu Linie 110 –Timona langasta.
Timona on merinovillan ja polyakryylin (60%-40%) sekoitus, joka kestää kovaa kulutusta ja konepesua.
Tämä malli sopii monelle vartalotyypille.
 
Ohjekoot 36/38 ja 40/42.

Langan menekit ovat 36/38, 900 grammaa lankaa ja 40/42, 1000 g lankaa.

Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg
 
Timona-langassa on useita hyviä värivaihtoehtoja.

 

Palmikoita
Linie 110 Timona –langasta

palmikkopusero neulemalli

Linie 110 Timona –lanka sopii kaikenlaisiin pintaneuleisiin, kuten yllä olevaan palmikkopuseroon.
Keskellä olevassa palmikossa on vähän haastetta, mutta tulos on sitten sitäkin upeampi. Timona-lanka on hyvä lanka jokapäiväiseksi käyttöneuleeksi. Koostumus on 60 % merinovilla, 40 % polyakryyli ja se on myös konepestävä.

Ohjekoot XS, S, M, L, XL ja XXL eli tähän puseroon on reilusti kokoja.
 
Langan menekit ja hinnat ovat:
koot XS ja S, 600 g lankaa, koko M, 650 g lankaa, koko L, 700 g lankaa,koko XL, 750 g lankaa, koko XXL, 800 g lankaa,

Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg.
 
Timona-lanka on hyvä lanka jokapäiväiseksi käyttöneuleeksi. Koostumus on 60 % merinovilla, 40 % polyakryyli ja se on myös konepestävä.

 

Pintaneuleinen pusero
Linie 110 Timona -langasta

pintaneuleinen villapusero neulemalli

Linie 110 Timona on hyvä peruslanka kaikenlaisiin neuleisiin, niin aikuisille kuin lapsille. Siitä tulee kauniit pintaneuleet, palmikot ja pitsit. Kuvan turkoosi pintaneulepusero on hyvä perusneulevaate moneen käyttöön.

Lanka kestää konepesun ja kovan käytön. Langan koostumus 60 % merinovillaa, 40 % polyakryyliä.

Turkoosin puseron ohjekoot, langan menekit ja hinnat ovat.
koko S, 500 grammaa, koko M, 550 grammaa ja koko L, 600 grammaa.
 
Timona-langan hinta on 118,00 euroa / kg.